Her er du:  Hjem  >  Våre merker  >  Wireworld 

Wireworld

Om Wireworld

Wireworld er en av verdens største og mest annerkjente produsenter av kabler for Hi-Fi-bruk. Det Florida-baserte firmaet ble startet av David Salz for over 30 år siden. De har et bredt produktspekter som spenner fra rimelige, men gode produter til noen av makedets mest påkostede og esoteriske konstruksjoner. Den legendariske Platinum-serien, nå i åttende generasjon, er firmaets flaggskip og er av mange regnet som den beste kabelserien på markedet.

Wireworld sin filosofi er klar, om enn litt paradoksal ved første øyekast; «verdens beste kabel er ingen kabel». Det David Salz mener er at den ideelle kabel vil hverken trekke fra eller legge til noen informasjon i det hele tatt. Lydsignalet burde passere gjennom kabelen helt uendret.

 

For å forsøke å nærme seg dette målet har Wireworld utviklet en serie med Cable Comparators(TM) hvorav flere har vunnet den prestisjetunge CES Innovations Design & Enginering Award. En Cable Comparator(TM) er et redskap som i praksis fjerner kabelen fra regnestykket ved å direkte koble lydkomponentene sammen. Ved å utføre doble blindtester på kabelprototyper kan man derfor enkelt høre hvilken innvirkning en gitt kabel har på lydgjengivelsen. Ikke bare mot andre kabler, men mot selve referansen; ingen kabel.

Wireworld har stor tro på objektiv testing og det er alltid blindtester som bestemmer om en ny kablel er bedre enn kabelen den er ment å erstatte. Det samme gjelder for alle WireWorlds ulike prisklasser. Om man velger en dyrere kabel fra Wireworld vil den alltid, objektivt sett, være en bedre kabel enn den rimeligere utgaven. Forskjellene i materialkvalitet og teknikk nødvendig for å oppnå bedre ytelse vil alltid gjenspeile kabelens utsalgspris.

 

Wireworld er den mest seriøse og utviklingsdrevene kabelprodusenten vi kjenner til, og vi anbefaler derfor deres kabelprodukter på det varmeste - uansett prisklasse.

Wireworld er den mest seriøse og utviklingsdrevene kabelprodusenten vi kjenner til, og vi anbefaler derfor deres kabelprodukter på det varmeste - uansett prisklasse.

Kjøp Wireworld-produkter her:

Kontakt oss

LydForetaket AS

Org.nr: 920 898 874

post@lydforetaket.no 

Kontakt_oss  /  Frakt  /  Retur   Betaling

Vi aksepterer

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 LydForetaket AS.  Alle rettigheter reservert. Org nr.: 920 898 874