Her er du:  Hjem  >  Nyheter

Fyne Audio - endelig i Norge!
Fyne Audio er er nytt og spennende hifi-merke som nå er tilgjengelig i Norge. Gutta bak er ingen hvem-som-helst, men har alle jobbet for Tannoy. De har alle mange års erfaring fra hifi-bransjen, og lager høyttalere som skal gi deg både kvalitet og god lyd.


Fyne Audio holder til i Skottland, som både logoen og navnet reflekterer. I logoen kan du se de skotske fjellene forme en F og en A, og produktene de produserer er rett og slett ganske Fyne!


To av høyttalerne deres har allerede mottatt fem stjerner av What HI-FI?, og vi er overbevist om at flere av disse fine høyttalerne vil få veldig god mottakelse.


Vi har nå pakket opp noen av modellene, blant annet F500 og F301, og må si vi synes de ser virkelig bra ut og gir utrolig god valuta for pengene. Foreløpig står F500 til innspilling, men allerede nå kan vi konstatere at dette er en veldig kul høyttaler! :-)Så langt har Fyne Audio lansert to serier. Den rimeligste serien er F300-serien, som består av fem høyttalere. F300 er en liten høyttaler som kan monteres på vegg, F301 som er en stativhøyttaler som også kan plasseres i en bokhylle. F302 er den rimeligste gulvstående høyttaleren i denne serien, og storebroren F303 leverer enda mer trykk og dynamikk. F300C er en senterhøyttaler som kompletterer serien, slik at du kan bruke den i ditt hjemmekino-oppsett.


Den dyrere F500-serien er fullspekket med ny teknologi hentet fra den kommende F1-seien, blant annet Fyne Audio sin patenterte IsoFlare™-konstruksjon og Basstrax™-portsystem. Alle høyttalerne i serien har en flott finish i ekte trefinér, og har et design som gir et både solid og vakkert uttrykk. F500 er en stativhøyttaler, og den har to storebrødre; F501 og F502. F500C er en senterhøyttaler designet for multikanalsystemer.


Fyne Audio har også en high-end høyttalerserie på trappene; F1-10 er den første høyttaleren i deres mest påkostede serie, så vi ser frem til mange spennende hifi-nyheter i tiden som kommer.


#FyneAudio #Fyne #hifi #LydForetaket #nyheter #GodLyd #Audio0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kontakt oss

LydForetaket AS

Org.nr: 920 898 874

post@lydforetaket.no 

Kontakt_oss  /  Frakt  /  Retur   Betaling

Vi aksepterer

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 LydForetaket AS.  Alle rettigheter reservert. Org nr.: 920 898 874