Rega NEO TT-PSU

Varenr.
980009797
Pris
kr 3 495
Enhet
stk

Rega NEO TT-PSU, Ekstern DSP-kontrollert strømforsyning for oppgradering av Planar 3, RP3, RP6 og andre modeller som er oppgradert med 24 Volts motor-kit. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk av stroboskop. Super oppgradering av platespilleren om du har en Rega med 24V motor, minsker motorvibrasjoner og gir et mer støyfritt lydbilde.

Med NEO strømforsyning får du mulighten til å finjustere hastighaten på motoren slik at platen spiller av i nøyaktig tempo, samt at dette også skaper mindre motor vibrasjoner og mindre støy i lydbildet, så er dette en super oppgradering for alle med mulighet til det.

Ekstern strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk stroboskop.

NEO PSU er kompatibel med P3-24, RP3, Planar 3 (2016), RP6, P5, P7, RP40, RP8 og alle eldre spillere som er oppgradert med 24 Volts motor-oppgraderingskit.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×