Yamaha MusicCast VINYL 500

Varenr.
980009610
Pris fra
kr 5 990
Enhet
stk

Yamaha MusicCast VINYL 500 er en banebrytende platespiller med mulighet for trådløs strømming av dine beste LP-plater over det trådløse nettverket hjemme.

Solid lydkvalitet

Yamaha har laget gode platespillere i mange år og denne er intet unntak. Her får du en klassisk platespiller med gode motor, arm og pick up. Det hele låter akkurat slik man ønsker LP-skiver skal låte - fyldig, varmt og underholdende.

Trådløse muligheter

Som om ikke det var nok med et flott design og lydkvalitet får man også noe så sjeldent (om ikke unikt) som mulighet for å sende musikken trådløst over til en hver MusicCast-kompatibel enhet - uten tap i lydkvalitet!

Informasjon fra produsent:

Et steg inn i fremtiden med en hyllest til fortiden. Møt den trådløse platespilleren designet for en ny generasjon Hi-Fi-entusiaster, som vil endre hvordan du lytter til musikk. Siden den har multirom MusicCast-kapabilitet, kan du dele gleden du har av platesamlingen din, med andre, selv om de er i et annet rom.

  • Du kan kople deg trådløst til enhver MusicCast-enhet for sømløs lytting
  • Den rake pickuparmen bidrar til høy grad av klarhet og åpenhet i lyden.
  • Remdrevet platetallerken
  • Innebygde musikkstrømmetjenester
  • Innebygget Wi-Fi med støtte for 2,4 GHz- og 5 GHz-båndene

Elsker vinyl, men hater kabler?

Du kan gi et «gammelt» medium en moderne vri, ved å trådløst koble MusicCast VINYL 500-platespilleren til MusicCast-høyttalere og andre enheter slik at du kan ha glede av platesamlingen uten alle kablene.

Problemfritt oppsett, sømløs kompatibilitet

Du kan koble til den eksisterende forsterkeren din (med eller uten forforsterker) eller ganske enkelt legge MusicCast VINYL 500 til det eksisterende MusicCast-oppsett ditt.

Valget er ditt.

Med musikkstrømmetjenester, AirPlay® og Bluetooth® innebygget, tilbyr MusicCast VINYL 500 mye mer enn bare avspilling av vinylplater på systemet du allerede har.

* Musiktjenestens tilgjengelighet varierer fra region til side og kan endres eller avvikles uten varsel.

 

 

Et musikalsk hjem

Gå fra rom til rom og la musikken følge etter. Siden den har multirom MusicCast-teknologi, kan du dele og lytte til platesamlingen din over hele huset.

Du kan strømme vinylsamlingen til en rekke forskjellige MusicCast-enheter – alt fra høyttalere til lydplanker. MusicCast VINYL 500 er fullpakket med toppmoderne teknologi og funksjoner som tar det å lytte til musikk til et helt nytt nivå.

 

Det er en app for det

Ta kontrollen over alle lyttebehovene dine med intuitiv tilgang til alle spillelister i forskjellige rom, gjennom den sofistikerte, men likevel brukervennlige designen til MusicCast-appen.

Ikonisk lyd

Snu lytteopplevelsen på hodet. Møt MusicCast VINYL 500.

Med sitt grundig gjennomtenkte design sørger MusicCast VINYL 500 for den mest virkelighetstro reproduksjonen av lyd som mulig – slik musikken var ment å bli hørt – med blant annet en rak pickuparm for åpen lyd samt en beltedrevet tallerken som minimerer støy forårsaket av vibrasjoner.

Minimalistisk design

Ikke la den slanke profilen lure deg – MusicCast VINYL 500 har en rekke sofistikerte funksjoner som ikke tar noen plass i det hele tatt.

Med tanke på både form og funksjon, egner den kompakte designen seg for alle typer interiørstil og smak.

La oss snakke

Talestyring gjør bildet komplett når det gjelder framtidens platespiller.

Du kan kople deg til Amazon Alexa og gi utforskingen av musikkbiblioteket ditt en ny, handsfree dimensjon.

*Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer fra region til region.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×