Rega Planar 3

Varenr.
980009453
Pris fra
kr 10 990
Enhet
stk

Rega Planar 3 er av mange ansett som det aller beste platespillerkjøpet noensinne, en status som blir bekreftet hver eneste gang (alt for sjelden) de kommer med en ny modell. 

Dagens utgave av Planar 3 er resultatet av over 40 års forskning og utvikling rundt det å reprodusere lyd på en best mulig måte. Opp gjennom årene har Rega Planar 3 vært et rørende godt eksempel på det kjente ordtaket "keep it simple, stupid". Den dag i dag får man med Planar 3 en platespiller så tro mot den i utgangspunktet simple oppgaven den er satt til å gjøre at den er en lek å bruke. I tillegg kan den oppgraderes og forbedres i dag og i lang tid fremover. Dette er rett og slett en platespiller ment for å vare.

Lydmessig har Rega en helt særegen måte å formidle musikk på som gjerne beskrives som rytmisk og engasjerende. Planar 3 er intet unntak, og den spiller plater med en slik glede og entusiasme at det er fare for sene kvelder når man setter i gang. Om ikke det var nok vil den påmonterte Exact pick-upen grave frem hvert minste detalj i skivene og gjøre hele lytteopplevelsen til et høyoppløst festmåltid.

Informasjon fra importør:

Produktlogo-Planar354252383_scaled_640.jpg

Nye Rega Planar 3 er femte generasjon i en ikonisk rekke av platespiller modeller. Første versjon ble lansert i 1977. Spilleren er forbedret på en rekke områder og erstatter den legendariske RP3 som siden lanseringen i 2011 har blitt kåret til What Hi-Fi? Product of the Year hele fem ganger.

Ny RB330 tonearm


Håndlaget tonearm med nyutviklede presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning. RB330 leveres med en ny lavkapasitans kabel inkludert høykvalitets Neutrik RCA-kontakter. Justering av antiskating og stifttrykk er redesignet og forbedret.


Lettere og stivere chassis

Et lettere og mer stabilt akryl laminert chassis gir mindre resonanser og lavere energilagring. Doble avstivningsbraketter mellom tonearm og lager gir større mekanisk stabilitet, Rega benytter ulike materialer på topp- og bunnbrakett (phenolic aluminium og 3mm phenolic) for best mulig resultat. Nye føtter bidrar til mindre vibrasjoner og bedre isolasjon.

 

Nytt lager og innertallerken


Motoren har ekstremt lite vibrasjon og kombinert med 12 mm tykk glasstallerken og presisjonslager i messing gir dette et meget lavt støynivå for avspillingen.

Platespilleren er utviklet og produsert i England. Mye av produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet.

High Gloss finish i sort eller hvit, Rega Planer3 leveres med ferdig montert med Exact pickup

whathifiplanar3.jpg

Spesifikasjoner:


• High Gloss finish
• Laminert akryl chassis, lettere og stivere
• Dobbel avstivningsbrakett mellom arm og lager
• 12 mm glasstallerken
• Ny tonearm, RB330, med helstøpt armrør og optimal massefordeling
• Høykvalitets motor med ekstremt lavt vibrasjonsnivå
• Leveres med Rega Exact pickup, ferdig montert
• Håndlaget i England
• Rega lydkvalitet til en attraktiv pris
• Klargjort for Rega TT PSU strømforsyning

• Dimensjoner, inkl støvdeksel (H x B x D) 11,7 x  44,7 x 36 cm
• Vekt: 6kg

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×