Her er du:  Hjem  >  Våre merker  >  Parasound 

Parasound

Om Parasound

I det kompliserte landskapet innen lyd streber mange selskaper etter å levere det ypperste, koste hva det koste vil. Parasounds misjon er ganske annerledes. De ønsker å finne sweet-spoten der pris og ytelse møtes, slik at du som kunde får maksimal kvalitet for pengene dine. De har kunden i fokus, om det så er musikkelskeren, musikeren eller lydentusiasten. Alle skal få et godt produkt uten å blakke seg. Og når ekspertene sammenligner produktene deres med andre produkter som koster opptil tre ganger så mye; da har de lykkes med mye. 

Parasound sier at når de utvikler nye produkter tar de "measure twice, cut once" til det ekstreme. Hver nye modell blir testet, forbedret og re-testet under i-verste-fall-forhold. Produktene blir først sluppet på markedet når det ferdige resultatet kan vare i lang tid. Det er ikke så lett å si hvor lenge et Parasound-produkt kan vare, da de stadig får takkebrev fra mennesker som har hatt sine produkter siden 80-tallet, og som fortsatt kan nyte perfekt lyd over 30 år senere. 

Parasound, som har sin base i San Francisco, har ingen separat produksjon av produkter til proffmarkedet, ingen produkter som er spesiallaget for "insidere" i filmindustrien. Likevel velger en rekke selskaper Parasound, slik som f.eks. Pixar og Sony, selv om de ikke behøver å tenke på budsjett. Hvert eneste produkt fra Parasound kan like gjerne havne hjemme hos deg, som hos Lucasfilm eller Captiol Records.

Parasound bruker kvalitetskomponenter i alle sine modeller, og alle produktene gjennomgår strenge kvalitetskrav før du blir godkjent.  Når du velger Parasound får du kvalitet.

Kjøp Parasound-produkter her:

Kontakt oss

LydForetaket AS

Org.nr: 920 898 874

post@lydforetaket.no 

Kontakt_oss  /  Frakt  /  Retur   Betaling

Vi aksepterer

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 LydForetaket AS.  Alle rettigheter reservert. Org nr.: 920 898 874