Her er du:  Hjem  >  Våre merker  >  Luxman 

Luxman

Om Luxman

Luxman ble grunnlagt av brørdrene T. Hayakawa og K. Yoshikawa i Osaka, Japan i 1925. Firmaet er en av verdens eldste og mest velrenomerte produsenter av high-end audioutstyr. Hos Luxman har det alltid vært to to ufravikelige prinsipper som har ligget til grunn for alle produkter; naturtro musikalsk gjengivelse og kompromissløs kvalitet.

 

Det er Luxmans filosofi at musikkens sjel må gjenskapes på mest mulig naturtro måte og de lar seg derfor i liten grad påvirke av trender eller moter innenfor HI-FI-bransjen. Et Luxman-produkt skal gjenskape musikk på en naturlig, fyldig og behagelig måte uten å fremkalle lyttetretthet eller unødig  anstrenge lytteren. Klangballansen heller derfor litt mot det mange kanskje vil kalle varm lyd, men som etter Luxmans (og vår) mening ligger langt nærmere instrumentenes virkelige klang gjengitt i et godt konsertlokale. Vi vil påstå at mye av dagens Hi-Fi-utstyr har, i streben etter høy imponatorfaktor (som over tid hverken er naturlig eller ønskelig), tillagt seg en klang som rett og slett er for lys. Slik er det ikke hos Luxman, en fiolin skal lyde som en fiolin med den kroppen og tyngden instrumentet naturlig har.

Når det kommer til kvalitet tør vi påstå det er få produsenter som kan måle seg med Luxman. I tråd med de beste japanske tradisjoner har Luxman vært en pioneer i den evige søken etter ufeilbarlig kvalitet. Ofte er produktene håndlaget med kunnskap nedarvet gjennom generasjoner. Et eksempel er Luxmans legendariske C-kjerne trafoer som kun produseres av to personer på fabrikken; en mann og hans datter. Om begge mot formodning skulle være syke en dag (noe som ikke skjer ofte i Japan) blir det rett og slett ikke ferdigstilt noen forsterkere den dagen. Hos Luxman blir det lagt mye ære i å lage produkter som vil stå seg over tid og gi eieren, og eierens kommende generasjoner, glede og stabil ytelse. Luxman lager luksusprodukter med lange tradisjoner, enormt høy eierglede og ytelse hvor kvalitet er i særklasse. 

Kjøp Luxman-produkter her:

Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

Kontakt oss

LydForetaket AS

Org.nr: 920 898 874

post@lydforetaket.no 

Kontakt_oss  /  Frakt  /  Retur   Betaling

Vi aksepterer

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 LydForetaket AS.  Alle rettigheter reservert. Org nr.: 920 898 874