Wharfedale EVO4.1

Wharfedale

Varenr.
980009865
Pris fra
kr 7 495
Enhet
par

Wharfedale EVO4.1 er den minste modellen i Wharfedales nye EVO4-serie.

EVO4.1

EVO4.1 er den minste modellen i Wharfedales nye EVO4-serie. Høyttaleren er med sine 33 x 21cm er kompakt bokhylle-/stativhøyttaler. Den er bestykket med Wharfedales eksepsjonelt påkostede AMT-diskant så vel som en 5-tommer stor bass-/mellomtonedriver laget av vevd kevlar. Den har overraskende mye og god bass til størrelsen å være, men det er den utrolige klarheten, uten at gjengivelsen på noe tidspunkt blir skarp eller slitsom, som virkelig imponerer.

En knallgod høyttaler for deg som ønsker noe kompakt, men av høy kvalitet.

EVO4-serien

EVO4 er Wharfedale sin aller nyeste serie. Den ble utviklet paralelt med Elysian og ble laget for å være en nedskalert versjon av flaggskipet, med så mye som mulig av teknologien fra storebroren som mulig, men til en helt annen pris.

Serien er også mye mer omfangsrik, med to stativhøyttalere, to gulvstående modeller samt to senterkanaler og én dedikert vegghengt bakhøyttaler.

Alle høyttalerne i serien er bestykket med den seneste versjonen av Wharfedale sin berømte AMT-diskant (Air Motion Transformer). I en AMT-diskant er selve membranen holdt i et magnetisk felt hvor strategisk plasserte magneter har en jevn og absolutt kontroll over hele membranens overflate. Selve membranen er både utrolig lett og har uvanlig stor overflate noe som resulterer i fyldig, uanstrengt og eksepsjonelt oppløst gjengivelse.
EVO-AMT-Exploded-Diagram-2.jpgHistorikk

Wharfedale er en gammel og ærverdig høyttalerprodusent som kan spore sine røtter tilbake til 1932. Firmaet ble startet i en dal ved elven Wharfe i Yorkshire, derav navnet,  da grunnleggeren Gilbert Briggs bygget sin aller første høyttaler i garasjen.

Firmaet har nå produsert høyttalere i snart 90 år og er ansvarlig for å ha utviklet og oppfunnet flere høyttalerteknologier som nå er så etablerte at vi nærmest tar de for gitt. Deriblant keramiske magneter og «roll surround» det klassiske gummiopphenget som fester selve høyttalermembranen til kurven på nær sagt alle høyttalere. 

I dag er firmaet et datterselskap av IAG, som også eier prestisjetunge merker som Luxman, Audiolab og Quad. Det fantastiske med IAG er at de lar hvert firma være uavhengig, og tro mot seg selv, samtidig som de sørger for at de har det de trenger av ressurser og produksjonskapasitet for å holde seg konkurransedyktige. Wharfedale bygger i dag alle sine høyttalere fra bunnen av i en av verdens mest moderne og, med sine 140 mål, største høyttalerfabrikker.

EVO4 Walnut Series (2) (2)_ny.JPG

Spesifikasjoner

General Description 2-way bookshelf speaker
Enclosure Type bass reflex
Transducer Complement 2-way
Bass Driver 5"(130mm) black woven Kevlar® cone
Midrange Driver -
Treble Driver 30x60mm AMT
AV Shield No
Sensitivity (2.83V @ 1M) 87dB
Recommended Amplifier Power 25-100W
Peak SPL 104dB
Nominal Impedance 8Ω Compatible
Minimum Impedance 3.5Ω
Frequency Response (+/-3dB) 64Hz ~ 22kHz
Bass Extension (-6dB) 55Hz
Crossover Frequency 2.9kHz
Dimensions (HxWxD) 335 x 210 x (285+10)mm
Net Weight 7.8kg/pcs 

Relaterte varer

Rega Brio
kr 8 495
Leak Stereo 130
kr 11 995
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×