Yamaha RX-A2A

Varenr.
980009487
Pris
kr 9 990
Enhet
stk

Yamaha RX-A2A er den helt nye innstegsmodellen i en av verdens aller høyest ansette receiver-serier: Yamaha Aventage. Bygget på en helt ny arkitektur og med støtte for de aller nyeste formatene er dette en receiver ment for å vare og brukes i lang tid.

Informasjon fra produsent:

 

For de som ikke har høyttalere i taket eller høyttalere i systemet som sender lyd oppover, simulerer Dolby Atmos med høydevirtualisering Atmos-opplevelsen med fremovervendte drivere. Konfigurer opptil fem høyttalere for å gjenskape effekten av to høyttalere i taket, eller bruk alle syv kanaler for å simulere den kraftfulle effekten av fire høyttalere i taket.

Føl hver eneste dimensjon i Dolby Atmos. Nyt et 5.1-hjemmekinosystem og ytterligere to høyttalere i taket, eller to Dolby Atmos høydehøyttalere som gir dramatiske lydeffekter i høyden, for en virkelig altoppslukende opplevelse – inkludert Dolby Surround oppmikser for eldre innhold.

*Denne funksjonen er tilgjengelig via en oppdatering av FW.

 

 

Det oppslukende lydformatet til DTS:X plasserer lyden der den ville kommet fra naturlig, noe som sørger for realistisk, multidimensjonal lyd. Det inkluderte DTS Neural:X™-verktøyet som kartlegger rommet sørger for en enda mer oppslukende og realistisk opplevelse når du ser favorittfilmene dine.

 

Yamaha CINEMADSP3D

 

Denne unike, Yamaha-utviklede teknologien for å lage lydfelt ble laget ved å kombinere målte lydfeltdata med digital signalbehandling. Yamaha hentet inn lydfeltdata fra berømte konserthaller og spillesteder i hele verden, og dro nytte av erfaringene innenfor områdene konserthalldesign, PA-systemer og miksing. Ved å digitalisere all denne informasjonen og legge det inn i dedikerte LSI-enheter, gjenskaper det rommene til konserthaller og spillesteder i hjemmet ditt. Forsvinn inn i den imponerende realismen til filmene dine, og opplev en verden med stor kinolyd.

 

Yamaha RX-V4A V4A Receiver Amp

 

Det vil bidra til en presis signaloverføring, spesielt egnet for lydsignaler i høy oppløsning. Vanligvis gir forsterkere med høy slew rate en ustabil signaloverføring, men Yamahas nydesignede krets oppnår høy slew rate og en stabil signaloverføring.

 

Yamaha MusicEnhancer

 

Når musikk er kodet til et digitalt komprimert format som MP3, blir frekvensgangen lidende. Yamahas Compressed Music Enhancer bruker sofistikert digital signalbehandling med eksklusive algoritmer for å gjenskape det som tapes, sånn at musikken alltid låter som den skal.

 

Yamaha RX-A2A A2A AVENTAGE Receiver Amp

 

Anti-Resonance Technology (A.R.T) Wedge er en femte fot i midten av chassisfundamentet. Den demper vibrasjoner fra transformatoren, transistorene og kjøleelementene, og den demper også vibrasjoner som kan forårsakes av lyd fra høyttalerne. På denne måten formidler den dynamisk lyd og fokusert, nøyaktig gjengivelse.

 

 

HDR10+ gjengir ikke bare den dynamiske rekkevidden (forholdet mellom lys og mørke) fra scene til scene (ei heller fra bilde til bilde) i videoinnhold. Den gir også, i en liten mengde metadata, informasjon om lys og mørke for hver scene, slik at viktige detaljer ikke forsvinner. Dette gjør at skjermer kan gjenskape mer realistiske bilder – slik filmskaperen så det for seg.

*Denne funksjonen er tilgjengelig via en oppdatering av FW.

 

Støtter 8K/4K-oppløsninger hele veien, samt høyere oppdateringsfrekvens med én enkelt oppgradert kabel for sømløs integrasjon innenfor HDMI-systemet. 8K gir en seeropplevelse du kan forsvinne inn i, med dobbelt så høy oppløsning horisontalt og vertikalt som 4K, og fire ganger så mange piksler. Kombinert med en oppdateringsfrekvens på 60 Hz gir dette jevne og skarpe bilder selv med mye fart og bevegelse. 4K/120 Hz sørger for at UHD-bilder er klare og skarpe selv i høy hastighet – noe som kommer sport, actionfilmer, spill som krever høy ytelse, og VR særlig til gode.

*Denne funksjonen er tilgjengelig via en oppdatering av FW.

 

 

Forbedrede spill- og mediefunksjoner gir ekstra jevne og sømløse bevegelser og overganger i spill, filmer og video. De inkluderer: Auto Low Latency Mode (ALLM) lar den beste latensinnstillingen bli valgt automatisk, noe som gir jevn og uforstyrret visning og samspill uten forsinkelser. Variable Refresh Rate (VRR) reduserer eller fjerner forsinkelser, hakking og screen tearing, for en mer uavbrutt og detaljert spillopplevelse. Quick Media Switching (QMS) for filmer og video eliminerer forsinkelsen som kan resultere i tomme rammer før innhold vises. Quick Frame Transport (QFT) reduserer latens for jevnere spilling uten forsinkelser, og interaktiv, virtuell virkelighet i sanntid.

*Denne funksjonen er tilgjengelig via en oppdatering av FW.

 

Yamaha Receiver Amp YPAO

 

YPAO™-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyserer rommets akustikk med den medfølgende YPAO™-mikrofonen for å finjustere systemet slik at du får optimal lyd i hvert rom. Mikrofonen bruker R.S.C. til å korrigere innledende gjenspeilinger for å skape studioaktig surroundlyd. YPAO 3D gir automatisk optimalisering av lydparametre, noe som maksimerer 3D-lydfeltets effektivitet for CINEMA DSP HD3 og i tillegg Dolby Atmos®, DTS:X®. En 64-biters EQ-beregning med høy presisjon gir den mest naturlige romakustikken du kan tenke deg.

 

Yamaha Receiver Amp MusicCast

 

Kombiner denne AV-mottakeren med den trådløse MusicCast 50- eller MusicCast 20-strømmehøyttaleren, og nyt den praktiske lettheten ved å lage et hjemmekinoanlegg med trådløs surroundlyd. I tillegg får du utrolig realistisk lyd med et ryddig og oversiktlig oppsett. Gjør stuen enkelt om til et underholdningsområde der du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

 

Yamaha RX-A2A A2A AVENTAGE Receiver Amp

 

Yamahas detaljerte design og fagkyndighet skaper mange typer visuell og akustisk kunst.

Den plettfrie chassiskonstruksjonen forsterker stabilitetsjusteringen i ytelsen ytterligere. Den har en flott form som understreker unikheten til AVENTAGE og fortsetter å forbedre akustikken.

Bruk av trofaste gjenspeilinger av tradisjon og friske og nye prinsipper, gjør at det nye utseendet til AVENTAGE blir et prakteksemplar på ingeniørarbeid på sitt mest innovative og inspirerende.

 

Spesifikasjoner:

Amplifier Section Kanaler 7.2
Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 125 W (8 ohms, 0.9% THD)
Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 100 W (8 ohms, 0.06% THD)
Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) 150 W (8 ohms, 10% THD)
High Slew Rate Amplifier Yes
Surround Sound Processing Surround:AI N/A
CINEMA DSP Yes
DSP Programs 17
Dialog Level Adjustment Yes
Virtual Presence Speaker Yes
Virtual Surround Back Speaker Yes
Dialogue Løft Yes
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Yes
Dolby Atmos Yes
Dolby Atmos Height Virturalizer Yes (via future update)
Dolby TrueHD Yes
Dolby Digital Plus Yes
Dolby Surround Yes
DTS:X Yes
DTS-HD Master Audio Yes
Audio Features File Format MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 384 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Pure Direct Yes
Compressed Music Enhancer Yes
High-resolution Music Enhancer N/A
YPAO multi-point measurement Yes
YPAO Volume Yes
Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Yes
Initial Volume & Maximum Volume Setting Yes
A.R.T. Wedge Yes
Bi-amp capability Yes
Audio Delay Yes (0-500 ms)
DA Converter 384 kHz / 32-bit BB PCM5102A
Video Features HDMI eARC Yes
HDMI Audio Return Channel Yes
HDMI Pass-through 8K60B, 4K120AB (via future update)*HDMI 1-3
HDMI Up-scaling Yes up to 4K
HDMI Up-conversion N/A
Dolby Vision Yes
HDR 10+ Yes (via future update)
VRR/ALLM/QMS/QFT Yes (via future update)
Video adjustment N/A
Connectivity MusicCast Surround Yes
HDMI Innganger/Utganger 7 / 1
HDMI CEC Yes
USB Input Yes
Network Port Yes
Wi-Fi Yes (2.4 / 5 GHz)
AirPlay 2 Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
Front AV Input USB
Digital Audio Input/Output: Optical 1 / 0
Digital Audio Input/Output: Coaxial 1 / 0
Analog Audio Input/Output 4 / 0
Platespiller Inngang Yes
XLR Terminal N/A
Component Video Input/Output N/A
Composite Video Input/Output N/A
Preout 2.2-ch
Headphone Output 1
Tuner Section FM/AM-Tuner Yes (Availability varies by region.)
DAB Tuner Yes (Availability varies by region.)
User Interface On-screen display Graphical User Interface
SCENE Yes (8 sets)
App Control Yes (iPhone / iPad / Android phone / tablet)
Web Browser Control Yes
Fjernkontroll Yes
Zone Control Sone 2 Audio Utgang Preout
Sone 3 Audio Utgang N/A
Sone 4 Audio Utgang N/A
Powered Zone Zone 2
Zone Video Output N/A
Zone B Output N/A
Zone GUI N/A
RS-232C Interface N/A
Trigger utganger 1
Fjernkontroll (IR) Innganger 1 / 1
Party Mode Yes
General Standby Power Consumption (IR only) 0.1 W
Auto Power Standby Yes
ECO mode Yes
Mål (B x H x D) 435 W x 171 H x 372 D mm (with antenna up:435 W x 245 H x 372 D mm)17-1/8"W x 6-3/4"H x 14-5/8"D (with antenna up:17-1/8"W x 9-5/8"H x 14-5/8"D)
Vekt 10.2 kg; 22.5 lbs.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×