Her er du:  Hjem  >  Våre merker  >  Fyne Audio 

Fyne Audio

Om Fyne Audio

Fyne Audio er et nytt navn i høyttalerverdenen, men de har allerede rukket å vinne en rekke prestisjetunge tester og utmerkelser. Firmaet holder til i Skottland og drives av en gjeng som til sammen har over 200 års erfaring fra bransjen. 

 

Fyne Audio er en ekte entusiastbedrift og med seg på laget har de noen av verdens mest begavede lydingeniører. Den mest fremtredene er antagelig Dr. Paul Mills, mannen bak den moderne Dual Concentric-løsningen og lydansvarlig hos Tannoy de siste 30år.

Alle Fyne Audio sine høyttalere er utviklet og designet i Skottland. Selv om firmaet er relativt lite, har den totale friheten et selveid foretak gir gitt ingeniørene unike muligheter til å utvikle akkurat det produktet de ønsker. Hos Fyne er alle drivere, delefilter og kabinetter utviklet spesifikt for det formål de skal fylle, uten bruk av «of the shelf»-løsninger.

Lydmessig er Fyne sine idealer dynamikk og holografi med høy krafthåndtering og effektivitet i kombinasjon med lav forvrengning. Den mest særegne løsningen er nok Fyne sin IsoFlear punktkildedriver som gjengir et faseriktig fulltonesignal fra ett punkt. Lydmessig betyr det et dypt og troverdig lydbilde med ekstremt god holografi og sømløs gjengivelse av hele frekvensområdet. 

Dette er like viktig i store som små ensembler, i alt fra de største symfoni orkestre (når du skal plassere individuelle instrumenter i lydbildet) til intime singer/songwriter-låter. Spesiellt viktig er det for troverdig vokalgjengivelse. Ta Leonard Cohens fantastiske stemme som eksempel; et «instrument» som må reproduseres av alle høyttalerens drivere. På en Fyne Audio-høyttaler med IsoFlear-driver dekkes hele dette frekvensområdet med ett element, med samme spredningsmønster, helt uten hørbare «skjøter». Resultatet er at Cohen på magisk vis dukker opp i din stue like troverdig som om han skulle stått der i levende live.

Kjøp produkter fra Fyne Audio her:

Kontakt oss

LydForetaket AS

Org.nr: 920 898 874

post@lydforetaket.no 

Kontakt_oss  /  Frakt  /  Retur   Betaling

Vi aksepterer

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 LydForetaket AS.  Alle rettigheter reservert. Org nr.: 920 898 874