Torus Power

Torus Power lager et stort utvalg isolasjonstransforatorer for lyd- og bildesystemer. Torus Power er et datterselskap as Plitron som er en av verdens største leverandører av strømsikring og strømrenseutstyr til kritisk industri som datasentra og sykehus.

Det finnes mange strømfiltre på markedet. Noen fungerer dårlig og noen fungerer bra, men vi tør påstå at ingen av de er så kompromissløse som Torus Power.

Ikke et strømfilter - en isolasjonstrafo

Torus Power er egentlig ikke et strømfilter, det er en isolasjonstrafo. Kort fortalt betyr det at det ikke er noen tradisjonelle filterkomponenter mellom strømtilførselen og de tilkoblede produktene. Alle Torus Power-modellene er bygget i Kanada og er basert rundt en stor (og i noen tilfeller; virkelig STOR) toroidal strømforsyning. Denne har to oppgaver; for det første fungerer den som en isolasjonstrafo. De parallelle viklingene i trafoen gjør at strømmen induseres gjennom trafoen, men andre ord er det INGEN direkte kobling mellom strømnettet og strømmen som kommer ut av en Torus Power-trafo.

Dette gir eksepsjonelt god filtrering og beskyttelse. Den eneste ulempen er at produktene av natur blir tunge, og store dersom strømbehovet er stort. Dett er med andre ord ikke en "tom boks" med flott eksteriør som mange av strømfiltrene på markedet.

Økt dynamikk

For det andre fungerer denne trafoen som et gigantisk reservoar av ren strøm som er tilgjengelig rett ved anlegget ditt. I motsetning til de aller fleste strømrenserne på markedet fører det til økt dynamikk i anlegget, ikke dynamikktap, da en Torus-trafo i korte perioder kan gi mer og raskere strøm enn det som er tilgjengelig via strømnettet.

Lang erfaring med High-End lyd

Plitron, Torus Power sitt moderselskap, lager ikke bare strømforsyninger og skilletrafoer til sykehus og datasentra, de leverer også strømforsyninger til noen av verdens mest anerkjente forsterkerprodusenter som Bryston, Krell, Mark Levinson, og Pass Labs. Dette gjør at de har en unik forståelse av hva et høykvalitets audioprodukt trenger for å fungere optimalt. 

Ulike modeller til ulike behov

TOT Mini og TOT MAX

TOT-Image.png

TOT MINI og TOT MAX er de mest kompakte og kostnadseffektive Toroidal Isolation transformatorene i Torus Power sitt sortiment. De kompakte dimensjonene og den skrånende bakplaten gjør de lett å plassere og lett å leve med.

TOT AVR EliteTOT AVR ELITE yter 4 ampere og er utstyrt med funksjonaliteten til de langt større modellene. Som alle Torus sine produkter gir AVR ELITE ekte isolering (ved å benytte en massiv toroid trafo) samtidig som den gir ekstremt god beskyttelse mot overspenning. AVR står for Automatic Voltage Regulation en funksjonalitet som holder utgangsspenningen konstant (innenfor +8V) av nominell spenning (220-240 VAC). AVR Elite er også utstyrt med Torus Power Connect noe som muliggjør fjernstyring av strømstyringen via nettleseren på en datamaskin, nettbrett eller telefon.

RM-serien

RM30-CE.jpg

RM-serien er de opprinnelige Torus Power-modellene og gir utrolig god valuta for pengene så vel som eksepsjonell ytelse og beskyttelse. Kan leveres i mange utgaver, etter strømbehovet til systemet ditt; fra kompakte RM 5 (5A) til den ekstreme RM 100 (100A). De mest populære modellene; RM 8 og RM 16, får til stadighet "best i test"-utmerkelser av en samlet fagpresse og vil i realiteten holde til selv kraftige stereoanlegg.

AVR Elite

Jul-20_20_AVR-ELITE-Cropped-USE-THIS-ONE.png

AVR ELITE / AVR-2 ELITE er Torus Power sin nyeste serie. Med funksjonalitet som avansert toroidal isolering, utvidet automatisk spenningsstyring (Automatic Voltage Regulation) og oppgradert prosseseringskraft med mer avansert datastyring samt tilgang til det nye Torus Power Connect sky-baserte strømstyringssytemet er AVR ELITE-serien i skrivende stund det beste og mest avanserte produktet fra Torus Power. Ekstrem ytelse og beskyttelse for den som vil ha det aller beste innen strømrens.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×